0
Poți plasa o comandă prin adăugarea unui produs în coș. Un produs = o cutie Packed. Comanda se consideră plasată după achitarea ei, moment în care vei primi o confirmare în acest sens pe emailul asociat contului tău de client.
Poți comanda una dintre cutiile Packed (Goodie Box, Butcher Box, Burger Kit Box Steak Box, Christmas Box). În funcție de cutia aleasă, aceasta cuprinde elemente standard și elemente cnofigurabile (unde vei avea posibilitatea să alegi produsul preferat din mai multe opțiuni disponibile).
Plata produselor se face exclusiv online, în momentul plasării comenzii. Comanda va ficonfirmată (prin email) doar după ce plata a fost efectuată. Plățile online sunt procesate prin intermediul https://stripe.com în calitate de procesator de plăți. Pentru plata online sunt acceptate următoarele tipuri de carduri bancare: Visa Classic/Electron, MasterCard, Maestro, Revolut, American Express.
Cutiile Packed sunt livrate direct la tine acasă prin partenerii noștri de la Eastride. Curierul te va contacta telefonic pentru a stabili cu tine detalii. Curierul te va contacta și în cazul în care are dificultăți în găsirea adresei sau dacă are nevoie de informații suplimentare.
Costurile legate de ambalarea, expediția, transportul și livrarea produselor sunt suportate de către noi, pe tine nu te costă nimic.
Comenzile se livrează în fiecare zi de vineri. Pentru comenzile plasate până miercuri la ora 23.59, livrarea se va face în ziua de vineri din aceeași săptămână. Pentru comenzile plasate începând cu joi ora 00:00, livrarea produselor se va face în săptămâna următoare, vineri.
pentru a modifica o comandă deja plasată și confirmată, te rog să ne contactezi prin email la tel.: 0747 385 686 sau [email protected]
Poți anula comanda direct din contul tău de client, prin email la [email protected]sau telefonic la tel.: 0747 385 686. Dacă anulezi comanda înainte de miercuri ora 23.59, anularea se face în mod gratuit. Dacă anulezi comanda în intervalul joi ora 0.00 – vineri ora 6.00, anularea comenzii implică o taxă de 50% din valoarea comenzii. Dacă anulezi comanda după ora 6.00 în ziua de vineri (ziua de livrare), taxa de anulare este de 100% din valoarea comenzii.
După ce ai ales cutia preferată, ai posibilitatea să te abonezi la primirea acesteia și vei putea selecta frecvența cu care să primești această cutie (în fiecare săptămână / la fiecare 2 săptămâni / la fiecare 3 săptămâni / în fiecare lună). Poți să te abonezi la mai multe cutii, și să alegi la fiecare cu ce frecvență îți va fi livrată. Abonamentul rămâne valabil până când vei alege dezabonarea de la acest serviciu.
Dacă dorești dezabonare, trebuie doar să apelezi secțiunea Dezabonare (Unsubscribe).
Dacă plasezi o comandă singulară, vei face plata în momentul plasării comenzii și vei primi cutia în prima zi de livrare disponibilă. Dacă alegi să te abonezi, vei primi cutia selectată în funcție de frecvența de livrare aleasă, iar plata se va face înainte de fiecare livrare.
Ai întrebări?
Dacă vrei să afli mai multe informaţii despre serviciul Packed sau preparatele noastre consultă pagina de întrebări frecvente sau ne poţi contacta de luni până sâmbătă, între orele 10-18:00, la:
tel.: 0747 385 686
email: [email protected]
Live chat
Echipa Packed
Dani şi Anca Galea cred că descoperirea reţetelor şi mâncărurilor delicioase e mereu o sursă de bucurie, iar căutarea stă la baza pasiunii şi experienţei lor.
Află mai multe despre creatorii şi povestea conceptelor Packed şi Piaţa 9
la https://piata9.ro/povestea-noastra/